lördag 9 februari 2008

Melodifestivalen 2008 Delfinal I Göteborg

E-type och The Poodles - Line Of Fire Jag sitter och ler och diggar efter typ femton sekunder. Det säger allt! Rock i schlagerform. Grymt, roligt, diggigt, spränggrejor. Kan inte bli annat än bra!
FACE -84 - Alla Gamla Ex Kvällen skolband har äntrat scenen. Är misstänkt lik Boppers Jeannie's, Jeannie's coming back tomorrow. Trist. Utfyllnadsbidrag. Kändes lite som Lilla Melodifestivalen.
Velvet - Deja Vu Velvet brukar vara grym på partymusik och det är som vanligt. En bra refräng och lite haj och hå. Det är bra och det funkar men inte en av hennes bästa låtar. Sen att hon är från Helsingborg är ju också ett plus.
Brandur - Lullaby Heter han Brandur på riktigt? En ny Jimmy Jansson kanske? Fast smörig och inte skuttfjantig. Bra men inte tillräckligt bra för att vara en ballad i schlager sammanhang.
Michael Mishchcicnjngijugin - That's love Booooring. Nej, han var inget rolig. Intetsägande. Andreas Johnson wannabe.
Amy Diamond- Thank You Nu är det Lilla Melodifestivalen. Nej men skämt och sido så får jag erkänna att hon är duktig för att vara så ung fast hon inte är min favorit direkt.. Ganska bra låt men saknar slagig refräng. Inget BOM liksom.
Suzzie Tapper - Visst finns mirakel Inte min grej. Pratsång är det värsta jag vet. Höj låten ett par toner så vi hör din röst!
Christer Sjögren - I Love Europe Håll i dig Asta, 96. Nu blir det slibbig gubbe för hela slanten. Elvis wannabe. Känns som ett uppträde i Las Vegas. Lite halvtaskigt så där men som man ändå slöklappar takten till. Ingen tvekar om vad låten heter i alla fall. Hans kör sjunger ju mer än vad han kör. Hadet detta inte varit just Christer Sjögren hade denna låten aldrig kommit någonstans. Hoppas den inte gör det heller!

E-type och pudlarna var lätt bäst. Sen håller jag nog på Velvet efter det. Det löjligaste var att alla tjatade om att publiken var så bra! Fjäääääsk! Kristian Luuk var lätt bäst som vanligt fast han kunde hoppat över intervjun med Marie Lindberg. Hon är glömd nu. Nu ska det röstas på Eltejp!

Jag tar tillbaka att Luuk var bäst för Morgan Pålsson var bäst! Göteborgs hockeysupportrar och ute och åker Lok med Luuk. Luuk var näst bäst.

Ny på roliglistan! Björn Gustafsson. Men tjena! Sjukt rolig liten dingare! Klockrent! Melodifestivalen har ju blivit underhållning. Vad har hänt? Fast "dansen" kunde det skippat.

Inga kommentarer: