lördag 10 november 2007

Sverige har gjort något!

I början av min bloggtid skrev jag om vad Sverige gjort för välden. Jag kom inte fram till så mycket. Nu har jag en ny sak: Sverige har muterat klamydia som sprider sig. Najs!

5 kommentarer:

Anonym sa...

lol.. ja ^^ det kan vara nyttigt att sprida kultur!

Anonym sa...

hej din slutsats beträffande Chlamydia är faktiskt häpnadsväckande okunnig. Det rör sig visserligen om en Svensk variant men orsaken att den dök upp här är snarare Amerikansk än Svensk. I Sverige är man långt mer noga med att spåra upp smittade än på kontinenten och en variant som ungår upptäckt kan lätt få fotfäste och sprida sig ostört.
Sen länge har analyserna av Chlamydia gjorts med hjälp av Amerikansk teknologi och två av tre ledande Amerikanska företags analyser var konstruerade så att dom inbjöd till det inträffade. Om du orkar kan jag uttveckla detta vidare men då blir det väldigt tekniskt. Det treje Amerikanska företagetB&D analysmetod fungerar fortsatt bra men är mindre känslig än konkurrenternas. Hade man inte varit så flitig med analyserandet och smittspårning i Sverige hade den nya varianten dykt upp nån annanstans.
MVH
Bengt Kallin

Anonym sa...

Och det förra inlägget sponsrades av: RFSU.....Riksförbundet för överinformerade.....och kaffeknappen

juliana.persson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
juliana.persson sa...

Tack för infon Bengt men jag var ironisk om det inte famgick. Både över att Sverige gjort något för världen och att media ska blåsa upp allting. Humor och ironi används flitigt i min blogg. Det är lite min grej. Bra att jag lärt mig stava nu oCHså.