torsdag 29 november 2007

Jo men tjena!


Då var vi vidare i UEFA cupen efter ännu en supermatch! Helt underbart! Matchens bästa insats gjordes tveklöst av Olafur Skulason. Vilken kämpe. Han ger 110% hela tiden. Såklart även en superinsats av Henke, som alltid och såklart klippan Andreas Jakobsson. Som en mur. Andreas Jakobsson. Som idag gjorde sin sista match på Olympia. En av mina favoritspelare någonsin. Stark, stabil, säker, sportslig med ett kanonskott. En oersättlig spelare. Och ja, jag erkänner. Det föll både en och två tårar när Andy tackade publiken. Tack HIF för ännu en målfest!
Men nu till det negativa. HIFs dåliga planering höll på att förstöra stämningen inför hela matchen. När vi kom till matchen ca en halvtimme innan avspark. Var det kö utanför. In till sittplats. LÅÅÅÅNG KÖ! Man har alltså bara öppna en grind åt hela östra läktaren. Det var i alla fall stängt för att komma till den andra ingången. Detta innebär att jag och många till missade minst fem minuet av matchen, avskpark och lagpresentationen. Är det såhär man behandlar sin publik? Publiken som drar in pengar till er och som stöttar sitt lag i med och motgång. Nej, fy! Skärpning på planeringen! Tur att HIF vann så att det dåliga humöret försvann. Men det är inte glömt!

1 kommentar:

slemmare sa...

Visst,jättedåligt!Tänk om det kommit 15000 åskådare!

Om matchen:

Positivt: Makondele visade äntligen vad han kan.Bra genombrottsförsök och fint samspel med Henke.

Negativt: Sympatiske och hårt arbetande Wahlstedts återfall i form av meningslösa ballongpassningar till forwards i stället för spel via mittfältet.

Men nu ser vi fram mot fortsatt framgångsrikt spel i Europa!