fredag 5 oktober 2007

Lyckoruset

Vaknade tidigt imorse med lyckoruset kvar i kroppen. Den härliga känslan av att läsa om allt efteråt, låta det smälta, inse att det betyder extra pengar i föreningen som förhoppningsvis kommer att förvaltas på ett vettigt sätt.
Men tyvärr ska det alltid finnas folk som sätter käppar i hjulet. Till exempel de som greps igår efter att ha attackerat Heerevens spelare på Knutpunkten. Vad var meningen med det? HIF vann, HIF gick vidare och de gjorde det med bravur. Varför inte bara vara glada och fira? Istället för att huligana och förstöra. (Ja, huligana är mitt egent ord för huliganer som huliganar sig).
Och sedan detta brev till Sten-Inge Fredin? Hur tänker du/ni? Vilket TRAMS rent ut sagt! "Om inte du avgår ska du sitta i rullstol resten av ditt liv" Hur tror du att någon ska ta detta på allvar? Om ni hade varit någorlunda eftertänksamma och begåvade så hade ni gjort en seriös protest mot Sten-Inge. Ni kunde skrivit ett brev där man på ett demokratiskt sätt skriver att man tycker att han misskött sitt jobb och sin position och vad han gjort fel, vad man är missnöjd med. Istället för "jag vet var du bor hot". Klart du vet var han bor! Vem vet inte det? Men det är inget man tar upp i ett protestbrev. Det finns så många saker man kan ta sig för istället för hotbrev. Hört talas om namninsamlingar? Protestlistor? Som inte innefattar jag ska döda dig eller din fru.
Ni har nu förstört något som hade kunnat bli en seriös diskussion och som kunde fått Sten-Inge att avgå eller få sparken. Men istället har ni gjort detta till något oseriöst och olagligt som ser ut att komma från en bunke 12 åringar. Istället för något demokratiskt och seriöst!

1 kommentar:

Anonym sa...

HEY!! haha jaså,. helt galna jäävla katter hahahaha