måndag 16 juli 2007

Hur man lyckas i Båstad

Ibland går jag in på stureplan.se för att fnissa lite åt bilderna där. Men det är inte bara underhållande att se på plastbilderna utan även lärorikt. Jag har nu lärt mig hur man ska bli coolaste killen under tennisveckan i Båstad. Om man nu skulle vilja vara det.

  1. 1. Du måste ha helt överdimensionerade jättesolglasögon som är totalsvarta även om det ösregnar.
  2. 2. Var säker på att inte ha tvättat håret på 2 veckor innan så du får till den rätta äckelslemfrisyren med den rätta slicken. Kan även fungera med att söka upp en ko och låta den slicka ditt hår rätt om du inte har hunnit spara in det naturliga flottet.
  3. 3. Öva på att spruta champagne och se till att du alltid vet vilka flaskor som är störst. Så du kan köpa den största.
  4. 4. Till skillnad från solbrillorna som ska vara stora så ska kläderna vara små. Ta gära de minsta byxorna du kan hitta, givetvis i stuprörsmodell och kombinera detta med en svindyr skjorta som du sparat till sedan förra årets tennisvecka. Gärna med ett skitstort märke så alla ser att du har märkeskläder. Glöm inte att skjortan måste vara minst lika tight som byxorna.
  5. 5. Underskatta aldrig brun utan sol. Gärna två lager.

Nu vet ni det till nästa år. Lycka till!

Inga kommentarer: