tisdag 4 mars 2008

Dett var roligt..

Michael Brinkenstierna uttalar sig om Carola. SOm om han på något sätt skulle vara bättre än henne. Enda anledningen att jag känner till Brinkenstierna är för att han är från Helsingborg och för att man skrattar åt honom när man ser honom. Men han tycker sig vara större än och veta mer om artistbranchen än Carola. Med uttalanden som:

"Låten är en hälsning till henne, säger gruppens manager Michael Brinkenstierna, som dessutom menar att Carolas högfärd stått i vägen för större framgångar."

"Hon lyssnar aldrig på någon annan än sig själv. Och så har hon ju heller inte lyckats utomlands"

Okej, då vet vi den men Brinkenstierna lilla. Har någon av dina "artister" lyckats utomlands? Med något annat än att vara nakna? Linda Rosing kanske? Eller?? Nej. Trodde inte det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Har någon av dina "artister" lyckats utomlands?"

Har han påstått annat?

Han har ju rätt? Carola har ju vidriga åsikter. Har hon rätt att säga sånt för att hon är kristen? Sverige i ett nötskal.

Anonym sa...

Ja, vidriga åsikter, håller med. Men det var väl inte Brinkenstierna som hade sagt det. Fast det ligger väl kanske lite i det Brinken säger också. Ingen av hans artister har Carolas röst, hon har kvaliteter som borde vara eftertraktade även utomlands. Så vad har då stoppat henne? Hon har ju faktiskt försökt. Det som pågår är försök att vinna röster, så enkelt är det. Sen blåser kvällstidningarna upp det som vanligt.