lördag 14 februari 2009

MelodiFELival

BOOUU!!! Vad trista val i Melodifestivalen. HEAT var såklart bäst av de som gick vidare. Riktigt grymma. Men allra bäst var Cookies and beans. Helt solklara. Men tydligen gillar svenska folken falsksjungande tanter och småbarn som sjunger i en för låg tonart för sin röst. Men det är ju inte musiken det handlar om. Eller?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen lite melodifestival på din blogg, dock så lyser ditt vänsterpartistiska protestera och hata allt fortfarande igenom.
Även om det inte "rätt" som går vidare så kan man ju titta och tycka till. Annars är det ju lite konstigt, jag slutar inte titta på hockey bara för mitt favoritlag inte alltid vinner. Tyckte själv Lilli & Sussies låt var bästa, sen att de suger som artister är ju en annan sak. Keep Smiling:-)

juliana.persson sa...

Jag har inte slutat titta på melodifestivalen. Tänker inte göra det heller. Och vänsterpartist är jag nog så långt ifrån som man kan komma. Jag hade gärna sett en blandning av båda som vinnare i Melodifestivalen. Kanske både bra artist och bra låt inte bara det ena.