onsdag 21 mars 2007

Skaffa en hobby?

Hur mycket fritid måste man ha över när man håller på att anmäla GB glass för deras glassar. Ungefär lika mycket som tanten som bor i samma hus som min dansskola och ringer efter parkeringsvakter när någon parkerat fel. Kan tillägga att det finns ungefär inga parkeringsplatser som är lediga. Stackars föräldrar som ska in med sina barn snabbt, så ska hon ringa och sura. De är ju inte ens ivägen för någon.
Tillbaka till ämnet - GB glass. De har nu blivit anmälda för att deras nya glass "Girlie" uppmanar flickor att gilla rosa och vara glittriga och tycka om smink eftersom den är rosa, heter "Girlie" och har glittersmink i pinnen. Hallå! Småtjejer gillar sånt, och det är inte för att dom uppmanas att gilla det utan vissa gör det bara, och andra inte.
Klart att GB också vet att tjejer gillar sånt och att många kommer vilja ha den glassen för det. Det kallas en bra försäljningsidé, det lär man sig om i marknadsföring. Gör något bra som lockar köpare. Så tjänar du pengar och driver ett framgångsrikt företag!
Men sen finns det alltid folk som ska analysera och hitta fel och ställa till det. Säkerligen samma person som anmälde "Nogger black" för att den skulle syfta på "nigger" nu när den var svart och "Nogger" lät som "nigger"
Hallååååå! Det har alltid hetat NOGGER.
Skaffa en hobby, finns mycket att välja på. Dans, gympa, promenader, måla...

Inga kommentarer: