onsdag 31 december 2008

Sammanfattning

Det är hemskt vad alla ska skriva sammanfattningar om året som gått. Skulle jag skiva en sådan skulle jag inte komma ihåg något. Det enda jag kommer på är startat företag och inte tagit körkort. Så jag har brutit mitt nyårslöfte som var att ta körkort. Men detta året bara rann iväg. Jag tror aldrig att ett år gått så fort. Men jag tänkte komma på lite genom att kolla bloggarkivet (som andra också gjort antagligen)

Januari: Jag åkte X2000 för första gången. Jag försökte mig på att blogga med en Macbook, inte lyckat.

Februari: Jag var på HIFs årsmöte. Jag lärde mig ordet plastpost. Tittade på fina Oscarsgalaklänningar. Haft roligt åt Björn Gustafsson för första gången (I melodifestivalen) Åkte X2000 för andra gången. (eller egentligen 3e, åkte ju hem första gången också)

Mars: HIF ledde allsvenskan en stund. Lycka! Var lite beroende av Isketch. Jag lattebloggade för fösta gången. jag bakade cupcakes för fösta gången.

April: Det flyttade in e gangster i vår lägenhet. Blev bjuden på bröllop. Var lite arg på staten.

Maj: Jag erkände mitt missbruk. Gav sushi försök nummer 2 (I love it). Firade Millis födelsedag, med en blond Milli. Firade mammas födelsedag, I Trelleborg, med seger.

Juni: Jag hittade betydelsen på mitt namn. Jag tog den bästa bilden jag någonsin tagit. Såg Sex and the city filmen för första gången. Dansande jumpstyle med fingrarna.

Juli: Jag fyllde år. Daniel fyllde år. Det odlades cannabis i huset min morfar byggt för många herrans år sedan. Jag drillade kossor. Daniel skrev gästinlägg.

Augusti: Fick besök från Norge, och har tills i förra veckan undrat vad akkurat betyder. Skrev den enda dikten jag skrivit i mitt liv. Jag hade Sagan om ringen maraton med min brr ochs syster. Dt var första gången jag såg filmerna. Jag var på Irland med mina syskon och spelade in en fin film. Jag kollade in Robert Wells på Waxholm.

September: Jag målade en hylla. Jag spelade Buzz för fösta gången och sopade banan med alla! Jag storstädade källaren. Vi var på fin, fint bröllop.

Oktober: Jag var i Barcelona. TAPAS! Jag var flyttare åt min syster. Jag började med Akupunktur. Jag och Milli hade skräckmaraton.

November: Julmustpremiär. Gjorde ett jättefynd. Delade en kokosnöt för första gången. Satte upp många lampor.

December: Jag åkte Öresundsbron för första gången. Gjorde mandelmusslor för första gången. Räknade ner till julafton. (Alla mina dacemberinlägg handlade ta mig tusan om julen)



Hoppas ni uppskattade mitt inlägg för det var ta mig tusan det längsta inlägget jag skrivit någonsin (tidsmässigt) Nu är jag trött. Godnatt för sista gången 2008!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Gott nytt bloggår!

Önskar
Larödbo