måndag 19 februari 2007

Melodifestivalen Delfinal III Örnsköldsvik

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN! Det fanns schlagerlåtar med i Melodifestivalen. Hela två stycken också¨. Denna veckans delfinal är jag nöjd med. Äntligen. Man kunde skippat alla de tidigare och haft denna delfinal som final. För dessa låtarna var bättre än alla de andra som deltagit tidigare. Nästan i alla fall.
1. Måns Zelmerlöw - Cara Mia YEEESSSS schlagerdäng på högsta nivå. We have a winner! Underbar refräng, charmig artist och dans och hela köret. Allt fanns! Äntligen en låt man inte kunde vara stilla till. Tack Måns! GO SKÅNE!
2. Miss Match - Drop Dead Halvbra låt, halvbra sång och då var det faktiskt hälften som sjöng bra och den andra hälften mindre bra.
3. Magnus Carlsson - Live Forever Kungen av schlager gjorde det igen. Han är underbar! Att han inte gick vidare förvånar mig och det var jättetrist. Hans låt var urgrym och han har sån energi och erfarenhet. Litet, litet mini snäpp under Måns men bra var det! Stackars Magnus, för mig var du given i finalen. det är det som är så trist när många bra låtar är i samma deltävling. SÅ nu kom massa dåliga låtar vidare men inte denna som är sååååå bra.
4. Sheida - I Mina Drömmar tanken var god, men... Nej!
5. The Attic feat. Therese - The Arrival Skön och bra låt men inget schlagerdäng. Men världsvana artister och uppträdandet var väldigt proffsigt.
6. Sebastian - When The Night Comes Fallin En sån låt som är skön att höra på radio men inget som vinner schlagern. Lite blekt.
7. Sonja Aldén - För Att Du Finns Bra låt men lite svag röst. Skulle varit ett parti i låten som skulle varit "WOW" det hade lyft låten och gjort den bättre.
8. Nanne - Jag Måste Kyssa Dig Bra gung men saknar refräng. Lite för lik hennes andra låtar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med, Måns låt var riktigt bra. Den kommer gå långt.