tisdag 29 april 2008

Imorgon är det Valborg


Det hade jag glömt till ungefär två dagar sedan. Eller inte glömt men det kändes som om det kom alldeles för tidigt eller att det redan varit med tanke på att det är sommarvärme ute. I alla fall så ska det bli trevligt med Valborg. Min syster kommer och hälsar på och imorgon ska vi lyssna på min bror som sjunger på Terasstrapporna och vid brasan ute i Laröd. Mysig tradition. Sen blir det fullt ös på alla helgdagar. Jag ska lyssna på Lunds Studentsångare i Lund 1a maj. Inga tramsiga demonstrationer här inte. Sen ska jag klippa mig och jag ska ha homeparty med smink och hudvård hos mig på fredag och på lördag är det konsert i Lund igen. Stackars min lilla sambo. Tur han har sitt GTA. Tänk att i övermorgon är det maj månad. Härligt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Förlåt.. ;) Du får försöka att inte tänka på det. :D Haha. Jadu. Önskar jag kunde svaret på din fråga. Jag har typ bara sånna kärring-tråkiga från Lindex. Annars kolla på Sensi vid Dunkers, men det kostar typ skjortan där. :s

Anonym sa...

haha ja det är fan synd om oss. se ut som kärringar inför våra män, undra vem det är mest synd om. :D haha. ska du sjunga på valborg?