fredag 31 juli 2009

Så var fredagen över

Fredagen fylldes med lunch med svärföräldrar, fika och lite shopping med Daniel, kusin och bror, riktigt skönt bad i Råå med jättevågor och varmaste vattnet på länge, grillning och mys ute hos mamma och pappa i Rydebäck. Så nu sitter jag mätt och go i pyjamasen i soffan och har det skönt. Jag ska snart se en film jag spelade in igår och bara ha det bra och njuta av fredagen.

NAJS!!

Gött att vi ska hyra hus på Aspö i en vecka from söndag och nästa vecka ska det bli 26 grader och sol. Solbränna here I come!

Inte bra, inte bra...

Riktigt tråkigt att Henke blir borta 8-10 veckor. Men tur i oturen så var det igen ligamentskada i alla fall. Det brukar ta betydligt längre för att läka. Men sedan tidigare vet man att Henke har bra läkkött och jag får hoppas att det sitter i även om han är lite äldre. Men man bygger inte ett lag på en spelare så det ska nog gå vägen även utan Henke även om han är mycket betydelsefull.

Dagen

Jaha, då var dagen igångsparkad. Jag har hunnit sminka mig, klä på mig Kalle Anka, konstatera att min pekfingernagel är väldigt lång och att den växer som ogräs (tack OPI Nail Envy), göra vid mitt hår lite grand och surfa runt på nyhetssidor. Nu ska vi strax åka och tvätta och dammsuga nya bilen. Stackars BMW har gått i graven. Sen ska vi göra lite ärenden inför avfärd till Aspö på söndag.

Fredag imorgon!

Nu blir det slötime framför tvn för batteriet i min datormus är slut. Imorgon är det fredag! YEY!

Vinst men tyvärr med liten marginal

Tråkigt nog kunde HIF bara få med sig en 2-1 seger. Bra såklart, men det hade varit bättre med ett mål till inför bortamötet. Fram till att HIF fick ett mål emot sig så spelade de rent ut sagt ut Sarajevo och de var bra fart i fötterna. Kanske var det både målet emot sig och att Henke fick lämna planen som gjorde att HIF presterade sämre men de vände i andra halvlek igen. Då hade HIF ett mycket mer organiserat spel och mer framåtanda.
Något jag är väldigt nöjd med är inhopparna i HIF för tillfället. Vi har många på bänken som hade passat i en startelva och HIF klarar sig väldigt bra även om det blir snabba omställningar som det blev idag till exempel med Joel Ekstrands sjukdom och Henkes skada. Det känns tryggt att det finns säkra ben på bänken och Svanbäck som fick komma in snabbt var riktigt bra idag. Christoffer Andersson hade riktigt pigga ben efter vila mot Gefle och hans straff var snygg. Hur det nu blev straff. Mål och straff i samma situation var ett ganska konstigt domslut.
Men det känns bra med seger. Visst behöver nu bara Sarajevo göra ett mål hemma och hålla det men å andra sidan behöver HIF bara oavgjort. Så vi håller tummarna och hoppas på ett lika bra HIF som idag med lite förstärkning från Lantz som saknades idag.

torsdag 30 juli 2009

På plats!

Här är just nu fler bortasupportar än hemmasupportrar. Känns lite konstigt!



Det blev sol!!

Det blev riktigt fint väder! Fast nu när jag skrev det så gick solen i moln. Men vi är i alla fall och tar en runda minigolf vid havet. Jag vet inte hur mycket minigolf vi spelat detta året. Vi borde vara proffs snart! Jag har ju gener från Vinslöv så jag borde ha talangen.

Fotbollsdags igen

Nu är jag utvilad efter Lisebergsresa och pigg på fotboll. Men det är ganska många timmar till. Får hoppas att det slutat ösregna och åska tills dess. Men just nu är det ganska mysigt och sitta inne och höra regnet och mullret utanför.

Ser ut att bli en spännande uppställning idag också med lite omkastningar på mittfältet. Lantz är skadad och kommer inte vara med och Makondele sitter på bänken och istället ska Christoffer Andersson, Landgren, Skulason och Sundin regera på mittfältet. Det ska bli spännande!

onsdag 29 juli 2009

Färdigåkt!

Nu har det åkts. Lite dåligt eftersom det var något så sinnessjukt mycket folk! Det gick inte att gå ens. Helt sjukt! Men nu bär det av hemåt!

NU BLIR DET ÅKA AV!!!

Upponer och fram och tillbaka och snabbt och långsamt!! Nu ska det åkas för hela slanten!!!

Godnatt i stugan

Nu har vi kollat "Grandmas Boy" för femtioelfte gången. Lika bra varje gång, om inte bättre. Nu ska det sovas för klockan 8 imorgon bär det av mot Götet!

tisdag 28 juli 2009

Såååå good!!!

Jag smäller av så god!!




LISEBERG!!!

Här kommer jag sitta imorgon!!

Vad gör jag då?

Jo jag sitter minsann ute på gården och solar! Riktigt skönt!

måndag 27 juli 2009

Det händer med Milli

Plötsligt står vi och lagar spaghetti och köttfärssås mitt i natten! Jaha!




Dålig Juliana, dåååligt

Jag är hemma från Väla. Jag har inte köpt någonting. NADA!! Trots presentkort. Så jag kunde dessutom handlat gratis. Men neeeeej då!! Så kass!

Mot Väla

Nu bär det strax av mot Väla. Milli blev lite sen för det skulle komma en diskmaskin till henne. Jag känner att det kommer bli en del ding och skratt idag. Som alltid med Millilili.

söndag 26 juli 2009

Dingdong!!

Jag var nyss inne och kollade lite gamla klipp på HIF.se HIF-tv. Så klickade jag på klippet där Pär Hansson intervjuar Skúlason. Jag garvar på mig! Dingare på hög nivå!!

Klicka in på länken och leta sedan upp klippet i sidomenyn.

Bra kämpat, HIF

HIF jobbade på riktigt bra idag och såg stabila ut. Riktigt härligt att se och en viktig seger då Göteborg tappade poäng. Tråkigt att Elfsborg lyckades vända bara. Men det är spännande i toppen. Någon kanske borde upplysa Aftonbladet om det för tydligen har inte HIF spelat match idag.
Inte kan de stava heller...

Glad håijeffare!!

Just nu är jag en glad håijeffare!!! Synd att inte Lantz skott gick in bara. Nu ska HIF göra fler mål och inte släppa in ett enda. Så enkelt är det!







Sundin från start!

Idag blir det fotboll. Snäääälla Bosse kan Sundin få vara med från start? Det hade varit väldigt trevligt.

Innan idag har det hunnits med lite shopping på Familia och en Mcflurry marängswiss på donken. Jag har inte testat den innan så det var ett måste. Ganska god faktiskt. Speciellt chokladbanansåsen.

Nu ska jag vila lite innan det blir fotboll. Det var en vild kräftskiva igår. Riktigt, riktigt rolig!

fredag 24 juli 2009

Snabbtur till Dublin

Här står jag och låtsas att jag är i Dublin. Jag är inte aaaallllssss avis på syrran som ska dit om en vecka!!




Kul, KUL!!





YEY!!

Jag vet! Kan det inte vara sol hela dagen och sen, 5 minuter innan jag ska gå ner till toavaktspasset, då DÅ kan det regna!

Toavakt

Nu ska jag göra mig klar och bege mig mot stan. Jag ska nämligen vara toavakt på festivalen. Mycket spännande! Men det drar in gott om pengar till Fortuna HGF så jag ställer gärna upp. Ikväll blir det Joddla med Siv och party med en massa människor på festivalen!
Just nu skiner solen och det ska den fortsätta med!

Gaaaarv

Jag har kanske som ni vet varit anti-Zlatan-människa-nummer-1 men på sistone gillar jag honom mer. Killen har fått lite mer självdistans och en riktigt rolig humor. Humor har han i och för sig alltid haft men han la av lite arrogans på vägen. Nu hittade jag en del roliga Zlatan-citat på en sida och jag garvade rakt ut till tre av dem.

Efter att ha fintat Liverpool-försvararen Henchoz.
"Jag fintade vänster, då gick han vänster. Jag fintade höger, då gick han höger. Jag fintade vänster igen, då gick han och köpte korv."

Zlatan har tagit bort ett födelsemärke och har ett märke på kinden. En reporter frågar vad det är och svaret blir:
"Du..jag vet inte. Det får du fråga din fru om"

Och absoluta favoriten...

Zlatan och Magnus Hedman passar på en uppvärmning med landslaget när Hedman slår en boll bredvid Zlatan som han struntar i.
Hämtar ni inte bollarna i Juventus eller? sa Hedman.
Nej, vi får passen på fötterna var Zlatans svar.


Mohaa!!!


Sen finns det ju alltid Zlatan driver med Patrik Ekwall klassikern.



Hade någon för två år sedan sagt till mig att jag skulle skriva ett positiv inlägg om Zlatan hade jag aldrig trott dem. ALDRIG! Men så kan det gå!

Det värsta av det värsta

Det var en riktig skitmatch idag, rent ut sagt. Jag har aldrig sett HIF spela så fullkomligt uselt som de gjorde idag under ordinarie tid. I förlängningen var det som ett helt annat lag.
Domarinsatsen kan ha varit en av de sämsta jag sett men det värsta var ändå Zestafonis maskningar. De maskade ju något så sjukt mycket. De sölade med inkast och frisparkar och insparkar, låtsades vara skadade tills båren kom in, fumlade runt med allt, snodde bollen vid HIFs inkast och sprang iväg med. Det var verkligen helt sjukt! Det enda som de dessutom fick för denna enorma maskning var ett enda mesigt gult kort. Helt galet!
Men HIF gick vidare efter ett mål på den absolut sista chansen i andra halvlek och ett mål av Sundin. Och ni minns väl alla vad jag sa om Sundin första gången jag såg honom? HIF borde anställa mig som talangscout.
Sen var det Henkes genialsika fotbollssinne som räddade HIF idag också. Även om Henke var ganska så osynlig resten av matchen.

Men nu har nog hjärtat och nerverna återgått till sitt normala stadie efter matchen så nu blir det godnatt!

torsdag 23 juli 2009

Nu firar jag!!!





Nu blir det spännande







F-dagen

Idag har det varit mycket F. Jag handlade BH och provade storlek F. Fast det var Fel så jag fick köpa E. Sen blev det Första rundan på Festivalen och ikväll blir det Fotboll. Men där slutar Fen för det ska inte bli Förlust.

onsdag 22 juli 2009

Fin, fin födelsedag

Det har varit en helt underbar tjugotredje födelsedag. Många fina presenter, samtal, kort, hälsningar, mms och sms. Tack så mycket!
Jag fick massor med fint som jag önskat mig och en del som jag inte önskat mig som var fin, fint det också.
Dagen fylldes med fika hemma hos oss här för att sedan åka ut till Rydebäck för grillning. Julius hade gjort goda grillspett och maten var jättegod. Jag har bara njutit hela dagen och födelsedagen avslutades med ett underbart nattdopp i havet. Det kunde inte varit en bättre födelsedag!

Resultatet





tisdag 21 juli 2009

Födelsedag!!!


Nu är det min födelsedag som har inletts med att baka muffins, två tårtor och en sats kakor som ska in i ugnen när tårtorna är klara. Men det har ändå gått snabbare än väntat.
Tisdagen var fullspäckad till bredden. Vi åkte till barnmorskan direkt imorse för jag skulle förnya mitt recept och efter det var vi och åt, hälsade på en kompis på jobb, åkte till Väla och fikade och shoppade lite, sen åkte vi hem. Fast precis när vi kommit hem så bestämde vi oss för att åka till Västersjön och fiska så vi blev inte hemma länge. Vi köpte fiskekort, några drag och åkte och hämtade brorsan. Brorsan som senare skulle stå för dagens enda napp. En gädda på 1,4 kg. En riktig baddare minsann. Jag tror det var Morfar som hjälpa oss lite där uppifrån. Han var nämligen en riktig fena på att fiska gädda. Så tack för hjälpen Morfar!
När vi fiskat färdigt så käkade vi lite, körde hem Julius och nu bakar jag för fullt.
Nu ska jag smörja in mig för det bränner i ansiktet av blåsten ute på sjön och sen ska jag fira födelsedagen med ett glas iskall cola och lite tv.

Dingare!!!

Mitt i gatan står en gigantisk Willys reklamskylt!!! Två killar hoppade snabbt in i buskarna när vi kom körande!! Dingare!!!




Vi ska ut och fiska!!

Mysigt!




Herman klättrar i träd!!





Godmorgon!

Sista morgonen som 22 åring! Gutenmorgen!



måndag 20 juli 2009

Nu är det den 21a!!

Så imorgon fyller jag år!!!

Fotboll

Nu sitter vi och kollar alla matcher lite om varandra och håller lite extra på Gais och Öis för om gais vinner så är det bra för HIF och om Öis vinner så har de i alla fall vunnit en match och det kan vara kul för dem.
Sen ska vi käka hamburgare och jag håller på och tvätta lakan och handdukar i tvättstugan. Jag brukar tvätta sådant där istället för i tvättmaskinen i lägenheten. Tvättstugan har plats för mer och dessutom torktumlare så det blir enklare.

Tänk om Åge Hareide hade gått till Hif istället fr ÖIS. Fiiiint!!!

Nyfikenheten är enorm!!!!!!!!!

Jag blir så sjukt nyfiken när man ska kolla kommentarer man fått så är där en kommentar som där det står "kommentaren har blivit borttagen av den som skrev den"
Jag blir så sjuuuuukt nyfiken då. Vad kan denna person skrivit och sedan ångrat för att ta bort. Jag blir tokig av nyfikenhet!

I väntan på oväder




Skumt väder idag. Vaknade tidigt imorse av att jag fick solen i ögonen, nästa gång jag vaknade var det av att regnet vräkte ner. Sen blev det fint med sol igen. Nu är det mörkt på himlen och det är så kvavt så man knappt kan andas.

söndag 19 juli 2009

Kvällsview

Jag njuter av sommarkvällen på svärföräldrarnas balkong. This is life!






Vinst!!!!

Nu är halsdukssamlingen extra fin!!

Galet!!!

Vilken galen uppställning!!! Snacka om att kasta om. Var är Marcus Nilsson? Mittfältet också helt loco!! Detta ska bli spännande. Jag gillar ju både Skulason, Unkuri och Bergholtz så det ska bli kul. Sundin på topp och Rasmus som verkar börja återfå sin målform. Det här ska bli minst sagt intressant

Fotboll igen

Idag är det dags för fotboll igen. En riktig skräckmatch. Matcherna mot Gefle är alltid riktigt svåra och speciellt idag när HIF saknar stora och viktiga delar av laget. Så detta kan sluta precis hur som helst. Men jag hoppas på en seger, såklart!
Nu ska vi ut och äta en glass innan fotbollen.

lördag 18 juli 2009

Lödda

Sista lördagen som 22 åring har spenderats i Rydebäck och ätit grillad firre med grillad potatis. Riktigt najs!! Sen blev det jordgubbar och nu har vi gjort en riktig högoddsare!! Vi har hyrt film! Ni kan knappt tro det va??

Riktigt rolig minigolf

Nu har vi spelat minigolf på Råå camping. Rikigt rolig äventyrsgolf!




Det syns kanske inte

Men det regnar utan bara fan här!!



Dagens tips?!

Om ett par veckor ska vi åka till Aspö där vi hyrt ett hus. Det ska bli semester och myspys i en hel vecka. Nu känner jag att jag skulle behöva en bra bok. En pocket ska det vara för jag orkar inte hålla en tjockbok. Så boken ni ska tipsa om ska finnas i pocket.
Mina absoluta favoritböcker är Henning Mankells Wallanderböcker och Bodil Mårtenssons deckarserie och jag gillar böcker som fängslar en. Jag gillar inte fantasy och liknande. Så ge mig nu era tips om riktiga sträckläsarböcker som man inte kan lägga ifrån sig!!

fredag 17 juli 2009

Lite mindre rastlös

Nu har rastlösheten botats lite efter spontanbesök av blivande pappan, minigolf och pizza på La pizzas uteservering. Riktigt gott och mysigt. Deras Parma Parma är den godaste pizzan i världshistorien. Sen blev det avslutning med en liten runda i Krilles Fiero. Gott!
Nu ska vi snart se Dreamcatcher.

Jag är då rastlös!!!

DDDAAAAAAAMMMMPPPPP!!!!!!!



Saftig, god och dryg



Jag garvar på mig!!

Sunny, sunny!!

Nu ska jag göra mig klar för vi ska iväg och äta lunch. Antingen på Harrys eller på Linnea trädgården. Vi får se vilket det blir. Varmt och soligt är det i alla fall!

torsdag 16 juli 2009

Kiviksprovning

Nu ska vi se film och provsmaka våra inköp från Kivik. Först ut är must gjord av Gravenstein äpplen. Riktigt god!!!



Saved by Mr. Larsson!

Henke drar in den i buren i 89 minuten och att ha vunnit på bortaplan med 2-1 känns mycket bra inför hemmamötet. Riktigt skönt!!

Jaaadå!!!





Färdigstekt

Nu var jag trött på att stekas. Men det blev lite resultat minsann!!



Grillad

Nu sitter jag och grillar mig ute på gården. Det är varmt som bara den men jag njuter!! Riktigt skönt med sol!


Tors dag

Idag är det Tors dag. Grattis alla Tor!

Ikväll blir det fotboll! Spännande värre. Skönt att ha Lantz och Henke tillbaka. Lantz gjorde en riktig höjdarmatch mot Elfsborg och Henke var också sitt gamla vanliga jag som man tyvärr saknat lite tidigare av säsongen. Men det känns riktigt bra att ha dem tillbaka och att de är så rutinerade betyder mycket i sådana här sammanhang. Synd att ingen sänder matchen bara. Dåligt av TV4 som har rättigheterna att inte utnyttja det och sända matchen då.

Nu ska jag nog gå ut i solen en stund.

onsdag 15 juli 2009

Tidigt i säng

För första gången på länge har jag lagt mig innan 24.00. Men jag var uppe 7.30 imorse så det är kanske inte så konstigt. Nu måste jag gå upp igen för någon bråkar och skriker som bara den utanför fönstret så jag måste se vad som händer.


Vi är på Kiviks marknad

Nu sitter vi dock i bilen för det ösregnar. Sen bär det av till musteriet.



tisdag 14 juli 2009

Rond 1 avklarad

Nu har första omgången gäster gått så nu står jag i fönstret och äter bigaråer.



måndag 13 juli 2009

Mina beeeen

Under dagen har jag städat, varit hos frissan, gått i affärer, städat ännu mer, städat och städat lite till. Jag ska baka också men det lutar åt att gå upp imorgon istället för jag pallar verkligen inte nu.

Goooottt!!!

Världens godaste fetaost smälter nu i min mun. Perfekt sälta, smulighet och krämighet. Så gott!!!



Shortyhair

Så skönt!!




Så var det måndag

Jag vaknade med en härlig HIF seger i tanken. Rasmus 2-0 mål igår var ju riktigt snyggt! Nu ska jag snart göra mig klar för att åka ner på stan och fixa lite saker. Bland annat sätta en sax i håret. Ska bli skönt att klippa av lite barr. Sen ska det bakas och städas för imorgon är det kalas!

söndag 12 juli 2009

Lyxshake

Måste testas till efterrätt med inbyggd sked någonstans i grädden.



Nu firar vi!!!

Nu ska det bli ännu godare med restaurangmat när man firar seger!!!



Fotbollsdags

Nu bär det snart av mot Olympia. Solen kikar minsann fram mellan molnen så det kan nog bli trevligt. Fast det är det trots att det regnar. Fotboll är alltid kul så länge HIF spelar. Efter fotbollen ska vi ut och käka och Daniels kusin ska nog sova här inatt. Nu ska jag byta om och försöka gömma Daniels presenter på något bra ställe.

I väntan på pipet

Man måste ladda lite innan man ska jaga presenter.



Jakten börjar..

Nu börjar födelsedagspresentsjakten. Först mot Familia!!!

Vi träffas på Famiiillliiaaaa!!!!

Addition


Jag har ett litet tillägg till min önskelista. Här sitter jag med nackvärk så det slår mig att jag önskar mig en OBH Nordica Shiatsu nackmasserare. Det känns verkligen som om någon knådar ens nacke när man använder den. Hade varit riktigt skönt nu för det är stelt. Annars funkar presentkort hos en massör också bra.

lördag 11 juli 2009

Karneval och kalldopp

Nu är karnevalståget slut och vi har hunnit med både grillning och dopp i havet. Det var kallare än på länge i vattnet idag. Men det var skönt ändå.
Nu sover Daniel och jag slappar i soffan och kollar på BBC Lifestyle. Min nyfunna favoritkanal. Speciellt eftersom de sänder massor med matlagningprogram på natten då jag alltid kollar tv.
Imorgon bär det av för att shoppa födelsedagspresenter och sen blir det fotboll. Sen är det måndag och så ska det bakas en hel massa inför kalas på tisdag för Daniel. Vi brukar fira mig också med hans släkt då så det är faktiskt mitt kalas också lite grand i alla fall.
Men det känns lite onödigt att ha kalas för samma personer med en veckas mellanrum på på Daniels födelsedag firar vi honom och mig med hans släkt och på min födelsedag så firar vi mig och honom med min släkt. Hur bra som helst.

Nu ska jag stänga fönstret för det är lite kallt och sen ska jag surfa runt lite mer.

Dagens Juliana





Happr börftdaj

På tisdag fyller Daniel år. Jag har så länge vi varit tillsammans alltid haft jättevälplanerade julklappar och födelsedagspresenter bestämt långt i förväg. Men i år har jag ingen aning överhuvudtaget. GE MIG FÖRSLAG!!

fredag 10 juli 2009

Trädgårdsskörd

Mamma har rensat trädgårdslandet.



Vi har karnevalat färdigt nu. En langos senare. Väldigt liten karneval detta året. Eller så verkade den liten. Men imorgon ska vi dit igen och kolla karnevalståg. Nu ska vi hitta på något annat kul och fira fredag.

Aj, aj!!

Jag vaknade mig migrän så nu hämtar Daniel bilen så ska vi hämta min medicin som jag glömt hos mamma.. Så typiskt att man får migrän de enstaka gångerna man ät utan medicin. Efter medicinknapring så ska vi till Landskronakarnevalen om jag blir bättre.


torsdag 9 juli 2009

Här har jag badat.





Marknaden över

Nu är marknaden över. Många fynd och trötta fötter!! Nu har vi nyss ätit hos min kusin och ska snart och bada.



onsdag 8 juli 2009

Myskväll

Nu har vi tagit kvällsdopp i en alldeles spegelblank sjö efter många rundor på marknaden. Nu kollar vi tv och äter marknadsgodis. Tradition att göra det på kvällen. Imorgon blir det marknadsdag två. Snajsigt! Det saknas bara en godnattpuss från Daniel! Godnatt.

Lite marknadsknasig

Två rundor avklarade

Nu är två rundor på marknaden avklarade och de godaste karamellerna är inköpta. Det kom nyss några regndroppar så det var tur att vi var hemma och pausade, men nu skiner solen igen!



tisdag 7 juli 2009

King of pop

Nu är jag framme hos mormor och vi har ätit rån, som alltid hos mormor. Nu kollar vi Michael Jacksons konsert. Helt enormt så bra han var. Han var inte bara en enorm låtskrivare och sångare utan dansare också. Det är som om hans kropp lever till musiken. Han var verkligen den fulländade popartisten.




Bästa eleverna

Inte nog med att mina elever är duktiga, glada och snälla. De kommer med fina blommor också!
Nu har jag semester!!!



Heeeeeej på er era små firrar!!

Jag känner mig riktigt knasig idag. Jag tror det är för att jag har en massa på gång. Nu sitter jag och surfar och kollar på Michael Jacksons minnesstund på Skynews när jag egentligen borde packa min väska eftersom jag ska till jobbet om en halvtimme och sedan till bussen och tåget direkt efter jobb. Vad ska jag göra då? Det kan ni se här. Så det ska bli bad i Lursjön, marknadskarameller, lotter, dansbandsmusik, bultsaxar och hästmarknad för hela slanten i dagarna två. Naaajjss!!

Murgelimurgeli

Hallelååå ja som det åskar!! Helt sjukt! Nästan så väggarna skakar!
Snart ska vi skjutsa svärfar till Sturup och sen ska jag leta efter ett par flipflop. Ikväll ska jag jobba en stund och direkt efter jobb bär det av till Hässleholm.

måndag 6 juli 2009

Lipstick Jungle love


Jag såg nyss mitt sista inspelade avsnitt av Lipstick Jungle. JAG VILL SE MER!!! Det är så sjukt bra!!! Såg avsnitt 12 av säsong 2 nu. Vet någon om Canal+ sänt fler eller ska sända fler. Jag kan inte missa dem!!

TIFO

Jag och Julius har gjort Kalletifo på Olympia!!




Aaaa det luktar gott





Sopa!!!

Jag vaknade runt 8 idag av att de klippte och hade sig med maskin utanför vårt fönster. De höll väl på en timme ungefär, sen började de efter en halvtimme igen och vad gör de då??? De kan absolut inte sopa upp det de klippt utan då måste de blåsa ihop det med en sån stor blåsmackapär som de har på ryggen och den väsnades så det ar något helt sjukt!! Jag kollade när det gjorde de också och det var så sjukt ineffektivt för allt bara blåste runt istället. Så hade de sopat hade det både varit tyst och de hade varit klara snabbare. Men det hade klart varit jobbigare. Men jag måste vara lite bitter när jag blir väckt.
Ikväll ska jag se HIFs U21 möta Ängelholms U21 för Kalle ska spela med Ängelholm. Ska bli kul att se.

söndag 5 juli 2009

ÖNSKELISTAN


Maybelline Lash Stiletto Mascara











Paljettskorna från Haléns. Storlek 6.


















Per Morbers "Vad blir det för mat" kokbok











Tårtkupa från till exempel Åhléns. Alltså bara kupan, inget fat.











Ljusrosa handdukar och badlakan.










Parfym Chanel Chance








En MIGRA CAP. Finns hos Eleven
















Sen önskar jag mig lite annat smått och gott.

Presentkort. Gärna på H&M eller Familia.

Parfym. Victor & Rolf Flowerbomb

Paolo Robertos kokbok "Mina fastrars mat"

Rumsspray från Yankee Candle, doften "Clean cotton"

Roliga sminkprylar funkar alltid. (Till exempel en sådan bra puderborste som Milli har som kommer från City Gross)

Långa roliga halsband

Ny pyjamas

Desperate Housewives kokboken.

Lavendelplantor. Gammeldags lavendel, inte fjärilslavendel.

Spritstyllar och spritspåsar från det där marknadsståndet i Hästveda jag gick förbi sjuhundratjugotre gånger en sommar.


Det var nog det jag kommer på nu. Vet ni något annat bra jag kan önska mig så får ni gärna tipsa!