måndag 16 januari 2012

Idiotkommentar!

Direkt när Rolf-Göran Bengtsson vunnit Jerringpriset så skrev Mattias Bjärsmyr (fotbollsspelare) följande på twitter: "Ett skämt!!! Hoppas han Rolf Göran delar priset med hästen"
För det första. Har han någonsin försökt hoppa över hinder med en häst. De hoppar definitivt inte av sig själv kan jag tala om.
För det andra så kan man ju säga så om alla pristagare då. Hellner ska dela priset med sina skidor eller med vallaren. Utan med går det ju inte. Inga fotbollsspelare kan vinna pris för de kunde inte gjort det utan sitt lag.
Nej. Riktigt dum och ogenomtänkt kommentar.

För övrigt hittar jag inga bra bilder på Danmarksklänningarna så det får va så så länge.



2 kommentarer:

Anonym sa...

Anledningen till att idrottsintresserade människor tycker det är ett skämt är för att det är ett skämt. Roffes prestation går inte att jämföra med exempelvis sedins prestation. Det fanns personer som var mer värda än en ryttare som har en miljon 15 åriga flickor bakom ryggen som inte ens vet vad sedin har gjort hela 2011. Han är hyllad av Nhl, bästa spelaren. Därför är det ett skämt..

juliana.persson sa...

För det första är det inte bara 15 åriga tjejer som håller på med hästar. Jag är så lite "genus" som man kan vara men det där var ju bara korkat.
Sen så hjälper det inte om ingen röstat på RGB. Sedin hade inte vunnit i alla fall. Det hade ju såfall Hellner gjort. Så jag vet inte var logiken i det är.
Sedin och alla de andra hade såklart också varit värda priset men det finns fortfarande ingen anledning till att varför just RGB skulle vara mindre värd. Han han presterat mer än de andra om man ser till medaljer och rankning. För övrigt är jag inte alls speciellt intresserad av hästsport och hade helst sett att just Sedin skulle vinna. Men bara för det måste man inte missunna någon annan.