söndag 19 september 2010

Men du lyssnar ju inte!

F*N så trött jag är på folk som kan skriva långa utlägg om att folk inte lyssnade på dem bara för att de inte fick som de ville! Alltså att någon lyssnar på dig betyder inte att de då ska göra exakt som du säger. Man har rätten att framföra sin åsikt, inte alla tvinga folk att göra som man vill.

Just detta ryck fick jag när jag läste om en tjej som är gravid som fått beviljat kejsarsnitt eftersom hon är rädd för förslossningen. Nu var hon hos doktorn och bölade för hon fick inte snittet i v.38 utan de hade som regel att ta det tidigast v.39. Det var så hemskt för då kanske hon hann föda barnet innan. Eftersom hon inte fick som hon ville så så lyssnade inte läkaren och hon var en häxa.

Det kanske kan vara så att doktorn sätter barnets och din hälsa i första hand. Vad händer om du föder barnet istället? Ja, kanske kommer du över rädslan istället för att gömma dig för den.

Dessutom är ju snitt farligare för både barnet och mamman och barnet riskerar att få fler sjukdomar t.ex allergier och astma.

Det kan inte vara lätt att vara läkare och bli anklagad för att vara elak när man försöker att göra sitt jobb.

Inga kommentarer: