söndag 29 augusti 2010

Världen sämsta film

Jag glömde helt att berätta om den värdelösa filmen jag såg häromdagen. Filmen heter alltså "Beauty & The Briefcase" Bara det är ju helt sjukt. I Sverige heter den "Business of Falling in Love" och det gör den ännu dummare.
Filmen handlar om en tjej (Hilary Duff) som ska få skriva en coverstory för Cosmopolitan. Hon ska jobba undercover på ett kontor och dejta alla killar där för att hitta kärleken.
För det första. Hon dejtar typ ALLA killar på kontoret. Stor risk att ingen skulle märka det.
Sen är alla killar helt tokiga i henne och glömmer att jobba när hon går förbi i sina cirkuskläder. Hon är nämligen klädd ungefär så. Världens mest färgglada kläder och mörka läppstift när hon är jätteblek så hon ser typ döende ut.
Sen har hon tio regler för att hitta mannen i sitt liv. Typ som att hans ska spela ett sexigt instrument och han ska ha en charmig dialekt.
Dessa tio regler är ihopsamlade från romantiska komedier hon sett.

Men det värsta av allt är att tjejerna är så sjukt, påhittat tjejiga. De gör inget annat än att fnissa, äta glass och tramsa sig.

Det går inte att beskriva men den är så otroligt fjantig så man smäller av. Ni måste nästan se den bara för att se hur töntig den är.

Inga kommentarer: