söndag 30 augusti 2015

Vilken helg!

I fredags var vi på en av de bästa upplevelserna i mitt liv. Rasmus Seebach konserten i Helsingör. Alltså det finns inga ord för att beskriva hur bra det var! Jag var 110% lycklig hela konserten. Musiken, Rasmus som artist och person, vädret med fullmånen och läget precis vid hamnen och Kronborg och världens bästa man som sällskap. Helt fantastiskt! Blir helt lycklig av att tänka på det nu i efterhand också.
Sen blev det lördag och det var kräftskiva hos Berlin i Farstorp. Som vanligt mycket trevligt och roligt! Och idag så var det derby. Jag hade räknat med förlust men hoppats på vinst eller i alla fall kryss. 0-3 var inte kul. HIF stod upp bra tills 2-0 målet men sen var allt go som bortblåst ur de flesta spelare. De godkända idag är Pálsson, Calle, Helstrup, Jordan och Wede som i alla fall sprang och kämpade. Jordan slet mot fyra högkvalitativa backar utan någon hjälp från Simovic och rörelsen i laget var obefintlig. Pärs "ingripande" vid 2-0 är också under all kritik. Han skiter ju totalt i att göra något på inlägg och fasta i luften. Men det är ju ingen nyhet. Det räcker inte långt att skrika "ta bort"
Malmö har ju också sjuka spelare i sitt lag. Nicola Djurdjic är en av de bästa anfallare som någonsin spelat i allsvenskan och var redan när han spelade i HIF. Rosenberg är sjukt bra oavsett vad man kan tycka om hans spelstil och personlighet och Berget är också en helt annan nivå än vanlig allsvensk klass. Pengar snackar och man ser skillnad i hur Malmö kan ta vara på de få chanser de skapar. De hade inte så många fler farligheter än de som de gör mål på men gör man mål då så behövs inte mer.
Jaja. De får njuta av sina pengar så njuter jag av HIF. Mitt lag. Där jag hoppas spelarna ser mer än bara pengar.
Nu ska jag sova! Godafton!

3 kommentarer:

Best Amazon Sale sa...

best finish stapler

Shívãm Sáhú sa...

It's a fact that your blog posts are so unique and interesting and I enjoys a lot while reading your posts because you explained your post very deeply in a very easy and clear language. Thanks for your support and Happy Blogging :D

cbse board result 2018
cbse board 10th result 2018
cbse board 12th result 2018
ap board ssc results 2018
ap board inter results 2018
seba board hslc result 2018

Shívãm Sáhú sa...

It's a fact that your blog posts are so unique and interesting and I enjoys a lot while reading your posts because you explained your post very deeply in a very easy and clear language. Thanks for your support and Happy Blogging :D

ahsec hs result
bseb matric result
bseb intermediate result
cgbse 10th result
cgbse 12th result
cisce 10th result