söndag 25 augusti 2013

3 pinnar!

Så gött att åka från Gävle med tre pinnar i bagaget. Men ännu bättre än tre pinnar är att spelet faktiskt såg bättre ut och där fanns gnista igen. Förutom hos Simovic som mest står och glor, och gör han inte det så förstör han anfall genom att putta motspelare istället för att spela. "Hans" mål gjorde inte det hela bättre och för att vara helt ärlig vill jag inte se honom i startelvan nästa gång.
Men till det positiva idag. Den galne Gashi var tillbaka vilket kanske berodde på en bättre medspelare bredvid sig i Sadiku, som gjorde en riktigt bra match idag på mittfältet. Emil Krafth gör också riktigt bra ifrån sig och han är den som varit godkänd genom alla de senaste plattmatcherna och fortsätter att leverera. Men dagens lirare är Smarason. Han måste ha sprungit ett maraton idag. Så härligt att se!
Slutligen avslutar vi med en känga till Pär Hansson som måste utveckla sitt spel i luftrummet. Istället för att gå upp och ta bollen som Gefle gör mål på så knuffas han och blir mindre. En målvakt ska äga sitt straffområde och SPECIELLT om man inte är så lång. Hans luftspel har aldrig varit jättebra men att se det bli sämre och sämre känns inte så roligt.
Men nu njuter vi av dagens seger!

Inga kommentarer: