onsdag 23 februari 2011

Vinkevink


Igår var vi inne i olika affärer och tappade bort varandra en stund. Jag stod utanför HMV där Kalle och Julius var och de stod utanför affären där jag varit inne, på andra sidan gatan. När jag fick syn på dem så vinkade jag och så tog Julius en bild. Lite roligt blev det sedan när vi kollade bilden på datorn. Hela jag är täckt av någon, förutom min vinkande arm. Se om ni hittar den.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Och de stod utanför Acessorize..? systeryster

BloppFashion UF sa...

Vi är ett UF-företag (ungdomsföretag) som söker ditt intresse!

Vi driver hemsidan BloppFashion.se, till förmån för modemedvetna bloggerskor. På sidan kan du sälja och byta plagg och accessoarer som du inte använder, men också köpa billiga vintageplagg som är till salu. Som medlem får man även ta del av modeinspiration och andra intressanta bloggar. Om du registrerar din blogg ökar du dessutom din trafik, och du har chansen att bli veckans blogg! Varför inte starta din bloppis redan idag? Du får tio krediter att sälja för!

Vi har jobbat länge med denna hemsida, och hoppas nu att så många som möjligt får chansen att ta del av den. Har du några synpunkter? Tveka inte på att höra av dig. All information finns på hemsidan!

Mvh BloppFashion UF.