onsdag 22 oktober 2014

Åååhhhhh!!!!!

Så irriterad på posten nu!! Har väntat på ett paket länge. Fick avi igår och det var en påminnelse. De har alltså missat att ge mig den första avin! Inte konstigt jag tyckte paketet dröjde. Skulle hämta ut idag och har hämtat ut rek flera gånger fast att det står Persson på mitt leg och Berlin på avin. Men ICKE att det gick idag. Så jag får vänta ännu längre på paketet! Irriterande..

1 kommentar:

Erika sa...

Hej!

Jag beklagar det inträffade, självklart ska leverans fungera enligt det som är beställt. När ingen första avisering lämnats beror detta oftast på att något i aviseringsinformationen är fel.

När det gäller utlämning måste namnet på försändelsen stämma överens med vad som står på din legitimation, om denna information inte stämmer får ombudet inte lämna ut försändelsen. Om detta ändå sker så gör ombudet fel.

Är man som mottagare fundersam över något gällande sin leverans går det alltid bra att ta kontakt med oss via antingen telefon 0771-33 33 10 knappval 2, vi svarar mån-fre kl 8-18. Det går också bra att maila vår kundservice på kundservice.se@postnord.com

Med vänliga hälsningar
Erika PostNord Logistics Kundservice