måndag 24 september 2012

Saker jag är trött på

Att HIF inte får några domslut med sig. Helt sjukt på sistone. Utebliven straff idag och feldömd hörna vid målet. Och det är ju inte första matchen det går emot HIF om man säger så.

Huliganer!! Trötta mig mer era bengaler och osmakliga banderoller! Tifo och sånger är underbart. Men banderoller med dödshot, dödsramsor och hängande dockor är inte ok. Dessutom skulle det såklart slåss och ha sig på stan både innan och efter trots att man LOVAT att man inte skulle för att slippa bussarna. Helt oväntat så kunde ju inte det avtalet hållas.

Pär Hanssons obefintlighet i luftrummet och avsaknad av dominans i staffområdet. Han måste rycka upp sig här! Det blir bara värre och värre och det känns lika osäkert som när Daniel Andersson stod på slutet, i fasta situationer. Han har ju det i sig så han måste rycka upp sig där!


Positivt är att HIF spelade riktigt bra i andra halvlek och Malmö fick knappt ha bollen. Förutom på fasta situationer som tyvärr skapas när HIFarna ska småspela sig ur allting. Man får rensa!
Men det är riktigt bra spel i andra och en ordentlig uppryckning från första halvlek. Accam, Djurdjic, Bedoya och Peter Larsson är höjdarvärvningar. Jag som dessutom alltid klagar på Baffo måste berömma honom idag. Både mot Levante och idag har han varit riktigt stabil, gjort de han ska, tagit sig ur situationer enkelt och framför allt så kan han hålla koncentrationen hela matchen! Riktigt kul att se att han tagit chansen när han får den!

Nu ska jag äta kvällsmat och sura lite. Känns som om allsvenskan 2012 är över nu. Blä. Tur att vi har europaspel att se fram emot.

Inga kommentarer: